­čĺą 1Win Website, Mirrors – 1WIN Betting and Casino

Dori╚Ťi s─â v─â al─âtura╚Ťi programului de afiliere 1Win? Vrei s─â ╚Ötii dac─â merit─â sau nu? Vii la locul potrivit.

1Win este o platform─â renumit─â de pariuri interna╚Ťionale, cu mai mult de un milion de clien╚Ťi activi din India ╚Öi mai mult de 50 de ╚Ť─âri.

├Än acest articol, v─â voi notifica tot ce trebuie s─â ╚Öti╚Ťi despre programele de afiliere 1Win pentru a v─â ajuta s─â decide╚Ťi dac─â ar trebui s─â fi╚Ťi implica╚Ťi sau nu. Deci, stai cu mine p├ón─â la cap─ât.

1Win

Ce este 1win?

Cu 1Win, pute╚Ťi paria ╚Öi paria. ├Än fiecare zi, resursele adaug─â o nou─â promo╚Ťie, permite juc─âtorilor locali s─â aleag─â ├«ntre mai mult de 1000 de evenimente, inclusiv pariuri de cricket. 1Win opereaz─â ├«n India ca o cas─â de pariuri legitime ├«n conformitate cu licen╚Ťa de jocuri Curacao.

Prezentarea minim─â este de 30$, iar juc─âtorii pot depune utiliz├ónd mai multe dintre cele mai populare metode de plat─â locale, cum ar fi GPAY, Skrill, Paytm ╚Öi UPI, ╚Öi pot primi bonusuri + 500% la 750$. ├Än plus, compania are o aplica╚Ťie u╚Öor de utilizat pentru iOS, Android, Windows ╚Öi MacOS, care pot fi desc─ârcate cu u╚Öurin╚Ť─â de c─âtre clien╚Ťi.

Partenerul 1Win este un program de afiliere de la agen╚Ťii de publicitate direct─â. Am fost pe pia╚Ť─â ├«n 2017. Compania ofer─â o modalitate profitabil─â de a moneiza jocurile de noroc ╚Öi pariurile. Au colaborat cu India, Africa de Vest, Rusia, Ucraina ╚Öi alte ╚Ť─âri Commonwealth (CSI).

Acum, aceasta se concentreaz─â pe dezvoltarea de solu╚Ťii pentru Asia, Europa ╚Öi America Latin─â, precum ╚Öi pentru alte pie╚Ťe.

Modelul de cooperare

Partenerul 1Win este un agent de publicitate directă care oferă trei modele de colaborare: RS, CPA și Hybrid.

Partenerii primesc un procent din profitul total al companiei atunci când se alătură Rs.

Potrivit CPA, toate ofertele sunt combinate, permi╚Ť├óndu-le s─â fie utilizate pentru jocuri de noroc ╚Öi pariuri.

Hybrid (CPA prepl─âtite) este conectat la cerere sau pe baza statisticilor din alte re╚Ťele partenere dup─â fluxul de trafic al CPA sau RS de succes pentru produsele lor.

├Än plus, re╚Ťeaua afiliat─â include un sistem de recomandare (sistem subfiliat) care v─â permite s─â ob╚Ťine╚Ťi cel pu╚Ťin 5% din venitul primar generat de c─âtre webmasterii interesa╚Ťi.

Revshare: Ve╚Ťi primi 50% din veniturile companiei produse de juc─âtori interesa╚Ťi de webmasteri. Partenerul 1win nu va reduce niciodat─â comisia sub rata. Procentele pot fi majorate pentru partenerii care furnizeaz─â rezultate extraordinare. Ele m─âresc propor╚Ťia tuturor partenerilor care opereaz─â la un nivel ridicat de eficien╚Ť─â.

CPA: pe costuri de plumb pot ajunge la 200 de dolari. Tarifele sunt negociate individual, ├«n func╚Ťie de GEO ╚Öi de sursa de trafic. Compania ofer─â condi╚Ťii unice de lucru de la ├«nceput ╚Öi este dispus s─â le revizuiasc─â dup─â 20-30 FD ╚Öi s─â creasc─â tarifele, ├«n func╚Ťie de rezultatele dvs. Acestea ofer─â o stare de lucru unic─â de la ├«nceput. Ei sunt dispu╚Öi s─â revizuiasc─â tariful dup─â 20-30 fd ╚Öi apoi s─â-l ajusteze ├«n func╚Ťie de rezultate.

Hybrid: Aceasta include spitalul + CPA (CPA prepl─âtit─â)

Oferind instrumentele necesare (bonusuri individuale pentru aplica╚Ťii, reclame, juc─âtori etc.), compania este asistat─â ├«n mod activ ├«n domeniul monedei de la orice surs─â. Mereka tidak memungkinkan untuk lalu lintas yang diragukan atau dapat dikaitkan dengan penipuan dan iklan yang menyesatkan.

Rekomendasi aktif Anda dapat menghasilkan pendapatan kapan saja. Saya harus diperdagangkan ke RS atau tidak harus dibayar, mitra akan diumumkan sebelumnya dan tidak ada perubahan yang akan diimplementasikan tanpa persetujuannya. Jika og tertentu menjadi tidak tersedia, administrator memberi tahu mitra maju untuk menghindari hilangnya lalu lintas.

Ini secara aktif mengembangkan dan menawarkan kondisi terbaik di daerah berikut ÔÇô India, Uzbekistan, Azerbaijan, Pantai Gading, Burkina Faso, CSI, Kenya, Rwanda, Namibia, Nigeria, Uganda, Zambia, Gabon, Mali, Benin dan Ghana

Promo code 1Win: 22_3625
Bonus: 1BONUS1000 %

Cum să se înregistreze?

Pentru a v─â ├«nregistra ├«ntr-un program de afiliere, este necesar─â o adres─â de e-mail valid─â, un num─âr de telefon ╚Öi un cont Messenger. Aceste informa╚Ťii sunt necesare pentru ca managerul dvs. s─â comunice cu dvs. Contul dvs. este activat instantaneu f─âr─â o confirmare suplimentar─â. E-mail Bine a╚Ťi venit la informa╚Ťii generale vor fi trimise la adresa de e-mail pe care a╚Ťi furnizat-o.

C├ónd alege╚Ťi un model CPA, contul dvs. va trece o perioad─â de moderare scurt─â. Pe scurt, managerul v─â va contacta pentru a v─â cunoa╚Öte mai bine: experien╚Ťa dvs., resursele ╚Öi a╚Öa mai departe.

Cu c├ót mai multe informa╚Ťii pe care le pute╚Ťi oferi ├«n aceast─â perioad─â, cu at├ót este mai mare posibilitatea de a avea un nivel mai ridicat al CPA.

Retragerea veniturilor

Plata se elibereaz─â ├«n fiecare mar╚Ťi. Pentru prima retragere, exist─â condi╚Ťii care trebuie ├«ndeplinite: webmasterii trebuie s─â atrag─â cel pu╚Ťin 10 juc─âtori, iar depozitul total trebuie s─â fie de 70 USD sau mai mare. Aceast─â condi╚Ťie nu se aplic─â urm─âtoarelor retrageri.

Dac─â perechea nu poate ├«ndeplini aceast─â afec╚Ťiune, fondurile sunt stocate ╚Öi vor fi disponibile pentru retragere de fiecare dat─â c├ónd aceast─â condi╚Ťie este ├«ndeplinit─â.

Retragerile sunt posibile prin urm─âtoarele metode de plat─â:

 • Card (Mastercard, Visa)
 • Crypto (BTC, USDT)
 • Webmoney.
 • ╚śi metode de plat─â pentru loca╚Ťii importante

De ce s─â alege╚Ťi 1win?

Sunt unul dintre pu╚Ťinele programe de afiliere care ofer─â solu╚Ťii de dezvoltare pentru webmasteri. Ei ofer─â expertiza ╚Öi experien╚Ťa lor pentru a ajuta webmasterii s─â se dezvolte.

Companiile ofer─â adesea partenerii lor informa╚Ťii valoroase, cre├ónd articole despre cum s─â se ocupe de diferite surse ╚Öi ╚Ť─âri din circula╚Ťie ╚Öi a╚Öa mai departe. Aceasta este banii reali pe care ├«i pute╚Ťi juca sau paria.

Acestea continu─â s─â ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â proiectul pentru a se asigura c─â juc─âtorii primesc produse interesante, confortabile ╚Öi utile. Acestea se pot l─âuda c─â 1Win este cel mai ├«nalt ╚Öi mai u╚Öor de utilizat proiect de tehnologie.

Furnizarea de asisten╚Ť─â personalizat─â ╚Öi manageri dedica╚Ťi de proiect ├«n toat─â colaborarea. De asemenea, fac totul ╚Öi mai mult pentru a face juc─âtorii s─â se angajeze cu produse:

 • Juc─âtorii pot fi VIP-uri, ├«n func╚Ťie de performan╚Ťa lor.
 • Juc─âtorii VIP primesc bonusuri suplimentare de numerar ╚Öi sprijin personal de la o echip─â dedicat─â.
 • Re╚Ťinerea clien╚Ťilor ├«n re╚Ťelele lor sociale pentru toate ╚Ť─ârile populare (evenimente promo╚Ťionale ╚Öi bonusuri publicate ├«n mod regulat pe re╚Ťelele sociale de la 1Win parteneri).
 • Un bonus de bun venit pentru primul depozit, precum ╚Öi coduri promo╚Ťionale care v─â ofer─â un procent suplimentar pentru depozite suplimentare.
 • Acestea ofer─â vouchere (bonusuri f─âr─â utilizare limitat─â).
 • Promo╚Ťii ╚Öi stimulente continue.
 • Call Center multibahasa.
 • ├Än╚Ötiin╚Ťare
 • SMS dan buletin yang dipersonalisasi melalui email

Di antara penawaran yang lebih menguntungkan yang ditawarkan perusahaan adalah voucher. Ini adalah uang nyata yang bisa Anda mainkan atau bertaruh. Karena harus diaktifkan dengan benar di akun game, voucher hanya dapat dikapitalisasi oleh pengguna yang sudah terdaftar. Setiap voucher memiliki sejumlah aktivasi.

1Win

Avantaje și pierderi Revizuirea programelor de afiliere 1Win

Pro.

 • Abordarea personal─â ├«n sprijinul care permite luarea deciziilor mai rapide.
 • Platformele ╚Öi jocurile de pariuri sunt dezvoltate ├«n interior cu dezvoltarea programelor afiliate ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea continu─â.
 • Sistem de bonus par╚Ťial personalizat.
 • Diferite promo╚Ťii ╚Öi bonusuri de furnizori ╚Öi companii ├«n sine (Bonus Bine ati venit 500%, Bonusuri cashback de la 30% cazinou, turnee, runde gratuite si multe altele)
 • Op╚Ťiunea de resetare a soldurilor negative pentru juc─âtori cu cele mai mari rezultate.
 • Cifrele mari de v├ónz─âri: p├ón─â la 70% din juc─âtorii de sport vor merge la cazinou.
 • Aplica╚Ťie personalizat─â Webmaster. Liber.
 • Statisticile sunt actualizate ├«n timp real.
 • Ei sunt primii care aduc pilo╚Ťii la fa╚Ťa locului ╚Öi continu─â s─â adauge noi ╚Öi cele mai populare jocuri.
 • Departamentul de re╚Ťinere mare le permite s─â atrag─â mai mul╚Ťi juc─âtori, s─â aduc─â mai multe venituri.
 • ├Änregistrare rapid─â ╚Öi simpl─â ╚Öi o singur─â op╚Ťiune de ├«nregistrare a clicurilor.

Opune

Author: Jamie Fuller